Sırlar diyarına adım attığınızda korkusuzluk meşalesini elinize alırsınız ve o meşale size tekamül yolculuğunda muhteşem deneyimler yaşatır.
Varoluşsal yaşama merhaba deyip, dünyasal yaşamı terk ettiğinizde varoluşun bereketli yağmurlarının içinde erimeye başlarsınız. Bu erime, yok olmanın aksine yeniden sürekli var olmadır.
Ölüm deneyimi size ölümsüzlük hazzını yaşatır, sırlar diyarındaki ölümsüzlük dansları yeniden varoluşun dinamizmidir. Varoluş harekettir, sürekli devam eden bir akış ve kutlamadır.
Varoluşun kutlamaları sırlar diyarında biçim değiştirir. Zaman ve mekan aşılır. Sonsuzlukla aşk dolu dans başlar . Bu dansa eşlik ettiğinizde bütünleşmenin ve varoluşsal aşkın tarif edilmez hazzını yaşarsınız.
Sırlar diyarında AŞK tüm varlığa nüfuz eder ve AŞK aracılığıyla gizem yaşanır. Gizemi çözmeye çalışmak, zihni devreye sokmak ve mantık araçlarını kullanmak AŞK‘ın tüm büyüsünü yok eder. Sır kapısı kapanır, dans ritmi bozulur, varoluşsal akış yerini dünyevi hayatın yatay düzlemine getirir. Yükseliş bir anda inişe neden olur.
Hayatın gizemini yaşamak ve varoluşun güzelliklerini, sürprizlerini içinize almak istiyorsanız kendinizi akışa nedensizce bırakın. Olaylar ve yaşanması gereken zaten yaşanacak. Kontrol ederek yaşamınızı sürdürdüğünüzde ve risk almadan yaşadığınızda, etrafınıza güvenlik duvarları ördüğünüzde, heyecansız hayatın içinde sadece nefes alıp vermeye başlarsınız. Üstelik bu nefesler sizi yaşam içinde boğar.
Oysa ki hayat veren en büyük nefes AŞK’tır, SIR dolu yaşamdır. Bu yaşama kucak açtığınızda, kalbinizi tüm Evrene açtığınızda sırlar diyarında sır enerjisi size her an hayat verir. Orada ölümün ve doğumun dansı vardır. Bu dans, yenileyici ve dönüştürücüdür.

En büyük değişim, korkusuzca SIR’ra teslim olmaktan ve onu içine almaktan geçer.
Varoluş ellerinizden tutar ve sizi o kapının önüne getirir. Kapı açıldığında korkusuzca içeri adım atarsanız, artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz. Kararsızlık içindeyseniz ve beklentileriniz, istekleriniz, dünyevi arzularınız, tutkularınız, bağımlılıklarınız, alışkanlıklarınız o an yanınızdaysa kapı açılmaz. Açılsa da içeri giremezsiniz…

Varoluşa ve SIRRA olan teslimiyet tüm dünyevi istekleri, bağlılıkları yakar ve ateşe atar. Bu küller dönüşür ve sonsuzluğun meşalesi olur.
Çabasız çaba ve doğal akış içinde gerçek dönüşüm içsel olarak başlar ve artık geriye dönüş yoktur. Bu “ SON” dur. Geriye bakmaz, gelecekle ilgilenmez, sadece Şu an‘ın gerçekliğini yaşarsınız.
İşte tam da o zaman SIR kapısı kendiliğinden açılır. İçeri girersiniz, sonsuzluk, sessizlik, AŞK, dans, coşku, haz dolu Varoluşsal yaşama MERHABA dersiniz…
Merhaba demeye hazır mısın? İçinden gelen ses “ EVET”se, durma, zaman kaybetme, Dünya Değişim Akademisinin elinden tut ve sonsuzlukla ak..
Farkındalık Festivallerine katıl, YAŞAMIN SIR DOLU HAZZINI HER AN YAŞA…
Bunu hak ediyorsun…..
Önceki makaleDeğişim İçin Cesaret
Sonraki makaleYaşamı Kutlama
Neval Kütük
Merhaba, 1983 doğumluyum ve Sosyoloji mezunuyum.Değişim Uzmanı olarak Dünya Değişim Akademisi'nde değişim çalışmaları sunmaktayım. İçsel Simya Sanatı üzerinde halen çalışmalar yapmaktayım. 5 yıldır Yoga antrenörlüğü yapmaktayım. Yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak yazılar yazıyorum.Değişim ve dönüşümün içsel olduğunu Dünya Değişim Akademisi'nde anladım ve halen çok hızlı, köklü, derin değişimler yaşıyor, deneyimliyorum. Herkesle de paylaşmak istiyorum. Çünkü biliyorum ki birey değişince toplum da değişiyor. Dünya Değişim Akademisi ve her ay düzenlenen Farkındalık Festivalleri bu değişimin kanıtı.Şu an Dünya Değişim Akademisi Ataşehir ve Kozyatağında çalışmalarıma devam ediyorum.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here